Sjajan način da raspolažete bookmarkovima online

Sjajan način da raspolažete bookmarkovima online

Ako ste strastveni internet korisnik, posećujete mnogo sajtova, čitate i guglate mnogo, onda sigurno da i bookmarkujete mnogo strana. Ukoliko bookmarkujete direktno na vaš browser i koristite više računara, onda ste se sigurno susretali sa problemom da zabeleženi sajt ne možete pronaći i pristupiti mu, jer je bookmarkovan na drugom računaru. Rešenje jeste da se svi bookmarkovi drže online, tako da sa bilo kojeg računara im možete pristupiti.

Moj omiljeni sajt koji ispunjava ovu potrebu je:

Bookmax.net 

Nakon što obavite registraciju, u vašem dashbord-u, na sredini će vam se pojaviti plava reč „Add“ koje je potrebno samo da prevučete na vaš bookmarbar gore.

Bookmax.net-Bookmarks

Nakon toga, ukoliko slučajno vidite zanimljiv sajt, samo kliknete na taj bookmark (Add) i pojaviće vam se mali popup (iskačući) prozor gde sami odredite u koji folder da sačuva, pod kojim imenom i dodate po izboru neki opis ukoliko je potrebno.

Bookmax.net

Naravno možete importovati i exportovati bookmarkove, da delite sa javnošću, ili privatno, da podešavate pozadinu, boju foldera i još mnogo toga.

Lista ostalih popularnih bookmarking sajtova:

Korišćenje ovih online alatki će vam sigurno poboljšati organizaciju bookmarkova, i samim tim uštedeti mnogo vremena i živaca.

Imate neka iskustva sa sličnim sajtovima? Pošaljite u komentar!

Slični članci